divendres, 27 de maig del 2011

Marsella. Unne Année Catalane

El centre international de poésie Marseille, cipM , ha publicat aquest mes de maig a la seva revista mensual “Le Cahier du Refuge” núm. 201 la presentació de l’Année Catalane, que inclou la programació i els partenairs dels actes que tindran lloc a Marsella, i que giren al voltant del pont que s’ha establert entre el Seminari de traducció poètica de Farrera d’enguany i el seminari Import / Export que el cipM ha organitzat per a aquest setembre.

Després del Seminari a Farrera, que va comptar amb la participació dels poetes Elies Barberà , Oscarine Bosquet , David Lespiau , Sònia Moll , Vinyet Panyella  i Jean-Luc Sarré , dues són les accions que enceten aquesta Année Catalane al cipM i que han tingut lloc també aquest mes de maig.

El passat 20 de maig es va inaugurar l’exposició “Zapping” de l’artista català Joan Rabascall (Barcelona, 1935), que viu i treballa a París.

El dissabte 21 de maig, el poeta Albert Roig (Tortosa, 1959), que es beneficia d’una residència de creació al cipM, va fer una conferència sobre Rainer Maria Rilke, i de la figura de Narcís, que es va cloure amb la lectura dels poemes de Roig


(Albert Roig conversant amb François-David Lespiau. Foto de JM de Samie)


D’ambdós esdeveniments, en teniu més informació a la notícia apareguda a Marseille L’Hebdo del 25 de maig.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada